جوش و جای جوش صورت

1264 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نیاشید خانم دکتر. من 32 ساله با 46 کیلو وزن از ارومیه مزاحمتون شدم خانم دکتر من صورتم قبلا جوش میزد ولی ریز و خیلی کم ولی سال پیش صورتم جوشهای خیلی بزرگ و اطرافش قرمز و متورم زد که الان 3 ماه قرص رآکوتون یا ایزوترتنویین 20 میل و اسپیرونولاکتون 100 میل میخورم و کرم pangel و تریامسینولون ان ان میزنم ولی اصلا جاهاش نمیره و طبعم گرمه ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. پماد تریامسینولون ان ان را قطع کنید و مصرف ایزوترتنویین و اسپیرونولاکتون را ادامه دهید.

تجربه شما

ممنون که برام وقت گذاشتین خانم دکتر