سلام. یه پسر ۳ ساله بیش فعال دارم بردم پیش روانشناس گفت بیش فعاله و ریسیپدون بهش داد بعد یه ماه هالپیریدون با کلونیدین بهش داد اما فایده نداره بدتر شده شیطونیش جهنم. خیلی جیغ میکشه و گریه میکنه همش میخواد بره توی کوچه . تو خونه نمیاد چیکار کنم تا جیغ و گریه اش خوب بشه خیلی کتک بهمون میزنه خیلی پنجه میگیره . حتما کاری که خواست همون موقعه باید انجام بدیم وگرنه جیغ گریه و کتک میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير

از روانشناس كمک گرفتيد يا روانپزشک؟

بعد اين داروها برای بيش فعالی خيلی جواب نميده

كنار استفاده از داروی صحيح بايد با كودك كار هم بكنيد

دارو به تنهایی جواب نميده

بيشتر برای كودک وقت بزاريد

جدولی تهيه كنيد از كودک بخواهيد كه در روز كارهای خوب انجام بده تا ستاره بگيره

تعداد ستاره ها بالا رفت جايزه داره

اگه انجام نداد از كارهايى كه دوست داره يا شی ای كه دوست داره ساعتی محروم ميشه.

با كودک بازی كنيد بازی هایی كه نياز به تمركز كودک دارن

براش قوانين مشخص كنيد كه بايد به قانون ها عمل كنه

قانونی كه ميزاريد بايد دقيقا اجرا بشه