سلام من دو زایمان زودرس پسر در هفته  ۲۸ و۳۳ داشتم متاسفانه بچه هامو از دست دادم ناگفته نماند که هردو توی سونو Nt و آنومالی سالم بود و موقع بدنیا اومدن هم تا ۱۰ و ۱۵ روزم زنده بودن و علت مرگ نارس بودن بوده و الان ۱۱ماه میگذره از زایمان دومم شوهرمم پسر عمه قبل از ازدواج مشکل ژنتیک نداشتیم توی فامیلم خداروشکر بچه مشکل داری نیست  تمام آزمایشاتمون سالم بوده حالا میخوام اقدام کنم آزمایش مربوط به زایمان زودرس دادم سونو رحمم دادم دکترم میگه مشکل ژنتیکی نیست تا ۹۰ درصد زایمان زودرس بی علت گزارش شده میخوام شما هم راهنمایی کنید آزمایش ژنتیک کاریاتپ لازمه بدیم ممنون که راه درست بهم نشون بدین خدا خیرتون بده

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز من شرح حال کاملی از شما ندارم باید ببینیم علت زایمان زودرس شما چه بوده یعنی پارگی کیسه آب و یا باز شدن زود هنگام  دهانه رحم بوده یا خیر نیازی به آزمایش ژنتیک نیست موفق باشید.