سرد مزاجی در رابطه جنسی

سلام

همسر من خیلی نیاز جنسیش زیاده و من بیش از حد سردم به نظرتون من چیکار کنم؟ شوهرم رو ارضا میکنم ولی دوست نداره اینجوری فقط خودش ارضا بشه.

زمانی که یکم واژنم خیس میشه سوزش زیادی دارم انگار که روی زخم بتادین بریزن. سینه هامم که دست میزنه حالت تهوع میگیرم اینا باعث شدن سرد بشم

آخه کم کم داره باعث فاصله میشه بینمون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، متاسفاته اگر سطح تمایلات جنسی درطرفین بسیار متفاوت باشد برای این عدم تفاهم کاری نمیتوان کرد، و این مورد را در مشاوره های قبل ازدواج بایستی توجه نمود،اما اگر با خیس شدن واژن دچار سوزش میشوید در وهله اول به یک متخصص زنان زایمان جهت معاینه و بررسی مراجعه کنید، همچنین از آنجا که علل کمبود میل جنسی در افراد مختلف متفاوت است، یک درمانگر جنسی در طی مصاحبه و ارزیابی و تست و آزمایش، در ابتدا موضوع را علت یابی می کند و سپس به درمان آن می پردازد، حتما به درمانگر جنسی مراجعه داشته باشید.

علل شایع کاهش میل جنسی:

💢علل جسمانی نظیر؛ دیابت، بیماریهای قلبی، ام اس، آسیب به اعصاب نخاعی، مشکلات هورمونی و کمبود ریز مغذیها و ویتامینها.

💢علل دارویی همچون آنتی هیستامینها،  قرصهای جلوگیری از بارداری، ضدافسردگی ها، فیناستراید و...

💢یائسگی و وضعیتهایی که بدن را در شرایط مشابه یائسگی قرار می دهد همچون استخراج تخمدانها و افت هورمونهای جنسی به دنبال آن.

💢مصرف مواد همچون سیگار، الکل، مخدر و...

💢سوئ استفاده های جنسی و حوادث آسیب زا در گذشته فرد.

💢اضطرابها و استرس حاد و مزمن، دپرشن و بعضی از انواع اختلال شخصیت

💢حواسپرتی و کمبود تمرکز روی سرنخهای عاطفی و شهوانی دریافتی.

💢مشکلات جنسی پارتنر نظیر انزال زودرس،اختلال نعوظ و یا مشکلات جنسی خود فرد مثلا آنورگاسمی یا درد جنسی یا عدم تحریک و برانگیختگی

💢مشکلات ارتباطی زوج و تعارضات شدید و کمبود صمیمیت و یا روابط فرازناشویی یکی از زوجین

💢کمبود تحریکات جنسی

💢نبود حریم خصوصی زن و شوهر و زندگی در منزل مشترک با اقوام و یا حضور فرزندان در خانه

💢طلاق و افت میل جنسی بعد آن.

💢نگرش و سوگیری فرهنگی منفی و متعصبانه به مقوله رابطه جنسی

💢تمایل و اصرار پارتنر به نوع غیرمعمولی از رابطه همچون رابطه مقعدی و یا کژکاریهای جنسی نظیر یادگارخواهی یا سادیسم و...