عکس هسته ای در بارداری

سلام . هفته 23 بارداری هستم.

مادرشوهرم امروز عکس گرفته من اطلاع نداشتم رفتم خونشون ولی وارد خونه نشدم در باز کردم گفتن نیام توی خونه ولی فاصله در تا جایی که مادرشوهرم نشسته بود دو متر بود و سریع بیرون اومدم توی خونه نرفتم بنظرتون بازم اثر میزاره به بچم نگران شدم. و اینکه همسرم با مادرشون دست داد روی من اثر نزاره

و ما با ماشینشون رفتیم بیرون اونا نبودن چند ساعت قبل اونا توی ماشین بودن اشعه داشته یا نه ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 26 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید. البته نوع عکس و میزان اشعه مهم است گاهی مریض دارو میگیرد و تا زمانیکه این دارو از بدنش دفع شود زمان میبرد در این مدت شما نباید به بیمار نزدیک شوید در غیر این صورت اقدام خاصی لازم نیست. روز خوش