کمبود آهن در بارداری

با سلام. در ماه هفت هستم و در واقع بیست و هشت هفته باردارم. تا الان همه چیزم به جز ویتامین دی خوب بود. اینبار ویتامین دی خوب شده بود کمبود آهن گرفتم. بارداریم دوقلو است. حالا هر شب دارم قرص فیفول میخورم. آیا خوبه؟ یا قرص دیگه ای بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در مورد تغذیه به کلینیک های تغذیه مراجعه کنید تا اطلاعات لازم را به دست آورید. بعد از هفته ۱۶ بارداری باید قرص آهن، مولتی ویتامین.‌‌‌....را مصرف کنید. با پزشکتان مشورت کنید و مصرف قرص ویتامین دی را در اولویت خود قرار دهید. روز خوش