سلام. خواهرم ۴ ماهه پریود نمیشه رفته سونو دکتر گفته ۲۵ روزه بارداری مگه ممکنه؟ از اول پریودش نامنظمه . ۸ تا کیست داشت اصلا دکتر نرفته چه جوری کیستهاش از بین رفته باردار شده ۳ ماه ۴ ماه یه بار پریود میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به هرحال خواهر شما در حال حاضر باردار هست وقطعا تخمک گذاری داشته است که باردار شده است در خانم هایی که پریود نامنظم دارند احتمال اینکه  تخمک گذاری دیر تر صورت بگیرد وجود دارد بنای این نمی توان احتمال حاملگی را در آن ها رد کرد موفق باشید.