سلام. من ۳۲ روز پیش سقط جنین ۵ هفته رو داشتم که ساک حاملگی داخل رحم دیده شده بود بعد از سقط سه بار خونریزی داشتم که فاصله بینشون ۴_۵ روز بود و درد در ناحیه راست شکم داشتم که به دکتر مراجعه کردم و بعد از انجام سونوی واژینال احتمال حاملگی خارج رحمی و یا کیست پارااورین دادند و دوبار بتا چک کردم در فاصله ۴۸ ساعت بار اول ۳۷۰ بود و بار دوم ۲۵۰ آیا با کاهش بتا احتمال نبوده حاملگی خارج رحم یا سقط خود به خود اون وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر درد زياد است بستری شويد اگر نه هر ٤٨ساعت بتا را تكرار كنيد