عصبی شدن دختر پنج ساله

با سلام . دختر پنج سالم خیلی زود عصبی میشه و به آدم میپره ازش که انتقاد میکنم انگار که توهین کردم خیلی به خودش میگیره و اکثرا نتیجه مثبت نداره انتقادم. با الفاظی مثل بی شعور و مگه کوری و... با آدم برخورد میکنه البته اکثرا میترسه و به جای اینکه بگه مگه کوری میگه مگه کورم. یه چیزی میپرسه حتما باید جواب درست بدم بگم نمیدونم سرم داد میزنه و کلا بیقراره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

شما از یک بچه ی ۵ ساله انتقاد میکنید؟!!!!!!!!!!!!

متاسفانه انتقاد کردن از آدمهای بزرگسال هم شرایط و قوانین خودش رو داره !

به یک دختر بچه ی ۵ ساله در درجه ی اول باید رفتارهای درست رو یاد داد، باهاش تمرین کرد ، بعد بهش تذکر داد.

سرش داد زدید که سرتون داد میزنه، به همسرتون پریدید یا ایشون به شما پریدن که او هم دیده یاد گرفته، احتمالا" هم تنبیه بدنی داشتید براش که میترسه و سریع حرفش رو به خودش برمیگردونه.

بیشتر برای دخترتون وقت بذارید، خیلی خیلی باهاش بازی کنید، فعالیتهای لذتبخش دو نفره تون رو خیلی زیاد کنید و طی انجام فعالیتها عامرانه باهاش برخورد نکنید و ازش بخواهید به خاطر اینکه خیلی دختر خوبیه به مامانش کمک کنه.

در طی روز چندین و چند بار بی بهانه او رو در آغوش بگیرید و ببوسید و ازش به خاطر خوب بودنش تشکر کنید.

چون اگر همین طور ادامه بدید اعتماد به نفس دخترتون آسیب میبینه.

حتما" توصیه های بنده رو کاملا" عملی اجرا کنید.