ارضا نشدن در رابطه جنسی

با سلام و خسته نباشید من توی ارگاسم در رابطه جنسی به مشکل خوردم اگه در هفته سه بار رابطه داشته باشم یک بار ارضا میشم همسرم تلاشش می‌کنه و من هم لذت میبرم ولی ارضا نمیشم دارویی واسه تقویت هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
1- تمامی بانوان در تمامی رابطه های جنسی خود ارضا نمی شوند اين کاملا طبیعی است.
2- در رابطه های خود تمرکز داشته باشید. اکثر عدم رسیدن به ارگاسم زنان ناشی از عدم تمرکز آنهاست
3- اگر تازه ازدواج کرده اید باید به خودتان فرصت دهید تا بدن خودتان و همسرتان را پیدا کنید.