باسلام، پسرم دوسال و هفت ماهشه . دو ماهه از پوشک گرفتم ، بخاطر دندون درآوردن گاهی یبوست میگیره، این دفعه که یبوست گرفت من روغن زیتون دادم ، و پسرم اون روز چندبار توی شلوار پی پی کرد در صورتی که تا قبل اون حتی توی خوابم بود بیدار میشد با عجله میرفت دستشویی کارشو میکرد،حالا من نگرانم فراموش کرده باشه چون فرداش هم باز تو شلوار ولی گفت من متوجه نشدم دیر بردم دستشویی حالا نگرانم خیلی نمیدونم اگه یادش بره چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیزم سلام.
برای از پوشک گرفتن مخصوصا مدفوع کردن تا 3 سالگی وقت هست و برای تکامل سیستم عصبی و رشدی دستگاه دفع کودک، باید صبر کرد. اینطوری نیست که کودک دفع رو یاد بگیره و بعد از مدتی فراموش کنه. مشکلاتی که گاها بعد از پوشک گیری به وجود میاد دلایل خاصی دارن. مثلا همین دندان درآورن برای کودک پروژه ای سخت به حساب میاد. عوامل دیگه ای مثل اضطراب، مهدکودک جدید، خانه جدید و ... هم موثر هستن که ممکنه اصلا به چشم والدین نیاد ولی برای کودک عامل استرس هستن و روی دفع ادرار و موفوع موثرند...
پیشنهاد بنده اینه که صبر کنید، پرخاش نکنید، خودتون رو نگران نشون ندید، از لحاظ تغذیه به فکر مشکلات یبوست یا اسهال فرزندتون باشید حتما دلیلش رو مطمئن بشید؛ اگر ادامه دار بود. ممکنه بعد از مصرف روغن زیتون اسهال شده باشه که نتونسته کنترل کنه.
احتمالا با گذشت زمان حل خواهد شد.
موفق باشید