سلام وقت بخیر

من میخوام اقدام کنم واسه بارداری هر ماه پریود میشم تقریبا ۴ روز هر ما جلو میفته مثلا اگر ماه قبل ۲۰ شده باشم این ماه میشه ۱۶ با توجه به این مسیله زمان تخمک گذاری من چه تاریخیه و اینکه بهترین زمان برای نزدیکی چه تاریخیه ممنونم از راهنمایتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دانستن تعداد روزهای سیکل برای تشخیص زمان تخمک گذاری مهم است. میتوانید از کیت استفاده کنید ولی اگر واقعا قصد بارداری دارید یک شب در میان بعد از پاکی نزدیکی داشته باشید. روز خوش