سوالات عجیب پسر هفت ساله

پسر هفت ساله تک فرزند مدتیست از مادرش سوالاتی با گریه میپرسد.

چی میشه شیشه بکشیم؟ دوست دارم مثل بچه های بی ادب باشم. دوست دارم حرف زشت بزنم. دختر خاله میره دستشویی شیطونه میگه برو نگاش کن. آدامس از پاکت برمیدارم فکر میکنم سیگاره. با شدت و گریه. لطفا پاسخ بدید ممنون. مادرش خیلی نگرانه. با آرامش براش توضیح میده اما دست بردار نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما. سوالاتی که برای پسری با این سن مطرح می شوند سوالات مرسوم و رایجی نیستند و حتما نیاز داره که توسط یک متخصص روانشناسی بالینی کودک و نوجوان یا روانشناس بالینی مصاحبه دقیق بشه. ممکنه لازم به ارجاع روانپزشک داشته باشه ولی اول بایستی یک روانشناس بالینی اونو ببینه.