سلام. آیا عفونت دهان و دندان در صورت درمان نشدن باعث عقب ماندگی جنین و مرگ او می شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

دوست عزیز عفونت دهان و دندان  خیر باعث عقب ماندگی ذهنی و یا مرگ جنین نمی شود اما ممکن است عفونت خیلی زیاد ریسک سقط و یا باعث پارگی کیسه آب و نهایتا زایمان زودرس را بیشتر کند اما  از آنجایی که عفونت دندان با درد همراه است معمولا خانم های باردار تحت نظر دندانپزشک برای درمان عفونت و درد دندان خود دارو مصرف می کنند و اقدامات لازم توسط دندانپزشک انجام می شود  بنابراین مشکلی به وجود نمی آید موفق باشید.