بازی با آلت بعد از پوشک گرفتن

سلام

پسر من الان 27 ماهشه و حدودا 3 هفته ست که از پوشک گرفتمش خداروشکر خودش آماده بود و داره همه تلاششو میکنه که از پوشک کاملا جدا شه اما مشکل اینجاست از وقتی پوشک نمیپوشونم دائم دستش روی آلتشه یا نگاهش میکنه و باهاش بازی میکنه و اینکارش واقعا منو آزرده میکنه از همه روشها هم استفاده کردم بی محلی عصبانیت دعوا محبت پرت کردن حواس فایده نداشته ممکنه مشکل جسمی مثلا عفونت باشه یا مشکل روانیه؟ راه حلش واقعا چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز در مورد رفتار فرزندتان باید عرض کنم این یک کنجکاوی بسیار طبیعی است ولی مشخصا شما با رفتارهایتان آن را پر رنگ تر و معنادار کرده اید، یعنی مثلا کودک به قسمت تناسلی بدنش دست زده و اولین واکنشتان منع کردن او بوده و او متوجه شده این رفتار توجه شما را برمی انگیزد پس پر رنگ می شود و....

بهترین راه در این شرایط مشغول کردن دستان کودک است بدون این که متوجه هدف شما شود و این که بی کار نماند که انجام این رفتار را شروع کند.

پس دفعه بعد که خواست این کار را انجام دهد خمیر بازی، رنگ بازی، آب بازی و... را شروع کنید، تاکید می کنم:

بدون این که متوجه هدف شما شود.
 سربلند باشید مثل شمشاد