آزمایش در هفته پنجم بارداری

با سلام و خسته نباشید

من در هفته ۵ بارداری هستم ، چند تا سوال دارم

۱_ مولتی ویتامین پریناتال پزشک برام نوشت از کی بخورم؟

۲_ در آزمایش چکاب پیش از بارداری قندم ۹۶ بود که پزشک گفت یک مقدار بالاست ، آزمایش کلی نوشت و گفت متفورمین رو قطع کن ، شنبه برو آزمایش دلیل قطع متفورمین چی هست؟ و قطع متفورمین ضرر ندارد؟

۳_ گاهی زیر دلم سوزش و درد دارم بیشتر وقتی زمان زیادی میشینم ، خداروشکر لک ندارم باید کاری کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
۱_ در خصوص شروع مولتی ویتامین پری ناتال توصیه براین است که از حدود هفته ۱۷ بارداری شروع شود.
۲_ در خصوص قطع مت فورمین، بنظر نمی رسد لازم به قطع آن باشه و معمولا تا حدود هفته ۱۲ بارداری توصیه می شود اگر قند کنترل نباشه اضافه کردن انسولین توسط پزشک محترم داخلی توصیه میشود.
۳_ درد و سوزش گهگاه نگرانی نداره ولی اگر زیاد باشه و همراه علائم دیگر نیاز به بررسی داره.