مشکلات بارداری با پرولاکتین بالا

سلام وقت به خیر من دوماه پیش متوجه شدم که پرولاکتینم ۳۲ است و دکتر بهم کابرلین داد که هفته ای یکی استفاده کنم‌. خیلی استرس گرفتم که شاید نتونم تا چند وقت باردار بشم میشه راهنماییم کنید برای زودتر باردار شدن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
جواب آزمایش باید رویت شود به نظر نمیاید عدد خیلی بالا باشد. بهر حال درمان را کامل و برای بارداری اقدام کنید. هر ماه ده درصد فرصت دارید و تا یکسال برای باردارشدن زمان دارید. پس استرس نداشته باشید تا بهتر نتیجه بگیرید. روز خوش