علائم و درد های بعد سقط

سلام  من تازه متوجه شده بودم باردار هستم و ۹ روز از تاریخ پریودیم گذشته بود که به خونریزی افتادم. و داخل خونریزم لخته های کوچیک و بزرگ خون دیدم . بنظر شما جنین بوده که دفع شده .

الان هم روز دوم از سقط جنین هستش و زیر شکمم درد میکنه و تیر میکشه و سینه هام هم دردش کم و زیاد میشه و حالت تهوع هم دارم ... این حالت ها طبیعی هستند؟ تا کی این درد و حالت تهوع رو دارم؟

قرار هست که ۴ شنبه یا شنبه برم برای آزمایش خون دوباره؟ این آزمایش نشون میده که جنین دفع شده یا نه ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تاخیر پریود داشتید باید ابتدا آزمایش خون انجام میدادید تا از وجود بارداری مطمئن میشدید و بعد براساس آن برای قطع خونریزی دارو مصرف میکردید تا بتوان بارداری را نگه داشت.از طریق سونوگرافی میتوان به وجود حاملگی پی برد و بر اساس اطلاعات آن اقدامات درمانی را انجام داد. با پزشکتان مشورت کنید و در اسرع وقت مراجعه کنید. شب خوش