تغییر رفتار همسرم بعد از نامزدی

سلام از همین حالا خیلی ممنونم از اینکه وقت میذارید و میخونید..

من جدیدا مشکلی برام پیش اومده که واقعا نمیدونم چیکار کنم شدیدا ناراحتم میکنه حتی فکر کردن بهش. نامزد من قبل عقد و اینجور مراسم ها به من نگفته بود که سیگار میکشه تازگیها فهمیدم گفتم بذارش کنار خانوادم حساسند برای سلامتی خودت و من خوب نیست گوش نکرد حتی قبلا جلوی من نمیکشید نمیذاشت بفهمم حتی از بویی که روی پیراهنش میمونه اما جدیدا جلوی خود منم میکشه حالا مشکل من این نیست تازگیها دو ، سه هفته ای میشه که دیگه مثل قبل باشگاه نمیره حتی باشگاه رو میپیچونه و با دوستاش جمع میشن میرن بیرون دوستاشم واقعا آدمهای خوبی نیستن مطمئنم وقتی دوستاش باشن پای یه دختر خانمی هم باید باشه جمع میشن و میرن باغ دوستاش الکل میخورن وقتیم میگم نکن این کارارو تو باید به فکر زندگیت باشی باید کمک کنی زندگیمون رو بسازیم گوش نمیده حتی پرخاشم میکنه حرفای واقعا بدی به من میزنه واسش فرق نداره پیش کی یا کجا. مثلا اوندفعه پیش جاریم و خواهرش همین رفتارو کرد باهام که چرا بوق ماشینش رو زدم تا سوار شه منم شوکه شده بودم اصلا اونجوری ندیده بودمش خیلی عجیب بود واسم بیش از حد تحقیرم میکنه

با همه ی این حرفا من تازه به این نتیجه رسیدم که نمیتونم ادامه بدم ولی پدر مادرمو چه کنم😔دوستش هم دارم از طرفی هم ما دوران نامزدی رابطه داشتیم بر خلاف میل من که دوست نداشتم عجله بشه تو این مورد. قبلا اینجا مشاوره گرفتم راجع به سیگار کشیدنش که تازه فهمیدم گفتن اگه بقیه رفتاراش خوبه و میتونه زندگی رو تأمین کنه بهتره کنار بیاین تا زمانی که خودش بخواد ترک کنه چون مغزش دستور نمیده الان. ولی حالا هر چی میگذره با رفتار های بدش بیشتر آشنا میشم😔

ببخشید از حرفام خیلی طولانی شد لطفا راهنماییم میکنید؟ ضمنن اینکه من 22 سالمه و ایشون 24 حدود یه سال هم شده که نامزدیم.

ممنون از سایت خوبتون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
​​​​​​مواردی که مطرح کردید نشان میدهد شما فرصت و دقت کافی را برای شناخت همسرتان در دوران آشنایی قائل نشدید ،فاکتورهایی که قبل از ازدواج باید توسط شما و مشاور پیش از ازدواج بررسی میشد نادیده گرفته شده و اکنون شما را نگران کرده است.
بانوی گرامی برای بررسی دقیق رفتار ها و ویژگی های شخصیتی همسرتان و قبل از هر گونه تصمیم در مورد جدایی یا ادامه زندگی به همراه همسرتان به یک مشاور مجرب مراجعه کنید .