سلام. من قبلا قاعدگی منظمی داشتم. میخواستم برای بارداری اقدام کنم. دکتر رفتم سونوی واژینال انجام داد گفت کیست های ریز دارم و توی قرص هایی که بهم داد دوفاستون هم بود. منم از روز 10 پریود تا ده شب ، شبی دو تا خوردم. بعد از 6 روز از قطع قرص پریود شدم. بدون هیچ دردی اولش لکه های قهوه ای بود. بعد لخته ای بود و قرمز. دو روز بیشتر طول نکشید و مقدارش خیلی کمتر بود. حالا سه روز از تموم شدن پریود میگذره و من تازه درد قاعدگی دارم. واژنم درد میکنه و تخمدان سمت چپم هم درد میکنه. از بی بی چک استفاده کردم یه بار مثبت شد یه بار منفی. اینا عوارض قرصه یا ربطی به کیست ها داره ؟ میشه خواهش کنم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از قطع قرص باید پریود شوید اگر کیفیت پریودتتان متفاوت بوده است باید آزمایش بارداری انجام دهید چون بی بی چک تست دقیق و قابل اعتمادی نیست. جهت بهبود وضعیتتان ورزش کنید و رژیم مدیترانه ای داشته باشید. روز خوش