تست مثبت و لکه بینی

41 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من دیروز و امروز تست زدم مثبت شد ولی الان خون دیدم و دیروز موعدمه بود این خون قهوه ای مال چیه به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است علت لکه بینی شما لانه گزینی جنین باشد بهتر است استراحت کافی داشته باشید اگر لکه بینی شما قطع نشد و ادامه دار بود بهتر است یک هفته دیگر سونوگرافی واژینال انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

من شیافت دارم آیا لازمه استفاده کنم؟

@رعنا77

به این شکل نمی توانیم اجازه مصرف دارو بدهیم باید به پزشک مراجعه نمایید تا در صورت نیاز برای شما شیاف پروژسترون تجویز شود موفق باشید.