ترشحات آبکی و احتمال بارداری

سلام خسته نباشید

یک ماه هست که اقدامم و قبلش تمام آزمایش هارو انجام دادم و عفونت ندارم اما درد زیر شکمی دارم و دو روز که ترشحات آبکی  دارم که اصلا تاحالا تجربه نکرده بودم و دو روز دیگه موعد پریودم هست به نظر شما این درد زیر شکمی که تو قسمت سمت چپ هست از چیه؟ خیلی شدید هم نیست جزیی و قابل تحمل

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از روی علائم نمی توان صد در صد  تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریودی خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.