لجبازی کودک 9 ساله

سلام. دختر 9 ساله ام سر روسری سر کردن جنس شلوار و جوراب و کفش لج میکنه و اذیت میکنه و برای هرکدوم یه بهانه میاره با روسریش درگیر میشه میگیم اصلا نبند باز کن قبول نمیکنه و سفت تر میبنده میگم وسایلتو جمع کن جمع نمیکنه خودمم جمع کنم اعتراض میکنه گم شد دست نزن

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

برای اینکه بتوانید سطح لجبازیهای کودک را پایین بیاورید به خواسته های او که با  لجبازی مطرح میشود کاملا بی تفاوت باشید و در مقابل به خواسته هایی که در فضایی ارام و بدون لجبازی از شما دارد با پذیرش کامل جواب دهید. به صورت کلی هر رفتاری را که میخواهید در کودکتان خاموش شود بی توجهی فعال نشان دهید و رفتارهای متفاوت با ان را به صورت کلامی و یا حتی مادی(به صورت اصولی) پاداش دهید. یادتون باشه اگه حتی بعد از  ساعتها  لجبازی کودک کوتاه بیاید در واقع به تثبیت رفتار نادرستش کمک کردید بنابراین هر چقدر به کج خلقی ادامه داد خواسته اش نباید براورده بشه تا یاد بگیره شما به شیوه درست بیان خواسته اش فقط اهمیت میدید.
بنابراین تا مدتها نسبت به این رفتارهایی که اشاره کردید در اونها با شما لجبازی میکنه بی تفاوت باشید .