مصرف قرص اوومید در زمان اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید مبتلا به پلی کیستیک هستم دکتر برام این ماه از روز اول پریود تا ۲۱ روز قرص متفورمین ۵۰۰ و روزی دوعدد روز و شب از روز سوم پریود تا یک هفته قرص اوومید تجویز کرده میخواستم بدونم بعد پایان قاعدگی تو چه تایمی باید اقدام داشته باشم تا شانس بارداری بالا بره با مصرف این قرصا

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از پاکی یکشب در میان اقدام کنید. البته مصرف این قرص نیازمند بررسی قبل و وسط سیکل میباشد تا در صورت لزوم بتوان مداخله کرده و شانس باروری را افزایش داد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش