ترس از دندان پزشکی

سلام

من به شدت از دندانپزشكی ميترسم . به حدی كه وقتی بوی موادش رو اتفاقی حس ميكنم حالم بد ميشه و ميخوام گريه كنم. حدود ٦ ساله كه نرفتم اما ديگه به خاطر دندونهام مجبورم.. چیكار بايد بكنم برای مشكلم و اينكه جايی هست كه افراد بزرگسال رو بيهوش بكنند بعدش كار دندان رو انجام بدهند ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام .برای ترس غیرمنطقی که دارید باید از یک روانپزشک کمک بگیرید حتی ممکنه یک دارودرمانی جزیی قبل از مراجعه به دندانپزشک کمکتون کنه.

البته کار برای بزرگسالان تحت بیهوشی هم انجام میشه ولی حتی الامکان توصیه نمیشه.بهرحال اگر ضروری باشه باید بیهوش بشید.