نحوه ی مصرف و عملکرد کرم واژینال کلوتریمازول

سلام

نحوه ی مصرف کرم واژینال کلوتریمازول رو توضیح میدین؟

و اینکه بعد از مصرف چه اتفاقی میفته؟چطور برفک رو از بین میبره؟بعد از مصرف ترشح سفید تیکه تیکه دیگه نمیاد؟یا هرچی که هست خارج میشه!؟مقدار استفاده از این کرم در بارداری فرق میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در بروشور دارو راهنمای استفاده کامل توضیح داده شده است.هر شب یک اپلیکاتور استعمال کنید با توجه به تاثیر دارو و ایجاد تغییر در فلور واژن عفونت برطرف میشود. روز خوش