سلام. من يک هفته هست كه انتقال دادم و دو روزه علائم پريود دارم و كمر درد و سينه درد خفيف هم دارم يعنی می تونم اميد داشته باشم كه مثبت باشه البته من عمل خراش آندومتر رو هم انجام دادم

اطلاعات تکمیلی

سن ٤١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این علائم ذکر شده طبیعی هستند و نمی توان  از روی علائم صد درصد نظر داد که بارداری صورت گرفته یا نه  زیرا به علت تغییرات هورمونی علائم پریودی با بارداری شبیه به هم هستند بنابراین باید صبر کنید ۱۵ روز بعد از انتقال جنین آزمایش خون انجام بدهید موفق باشید.