سلام خسته نباشید . من الان توی دوران شیردهی هستم دخترم پنج ماهه هستش و من 20 کیلو اضافه وزن دارم میتونم برای لاغری رژیم بگیرم و روزی چند بار از چای ترش استفاده کنم؟ برای دخترم مشکلی پیش نمیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

معمولا لاغری در دوران شيردهی روند سريعتری دارد و همچنين مصرف هرگونه ماده غذايی ممكن است روی كيفيت شير مادر اثر بگذارد در ضمن چای ترش چندان اثر چربی سوزی ندارد، برای دريافت رژيم به مشاور تغذيه مراجعه كنيد