عصبی و پرخاشگری همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام، من سه ساله ازدواج کردم با همسرم یک سالی دوست بودیم ،احساس میکنم مشکلم عدم تعادل شخصیت همسرمه یه روز عصبیه یه روز پرخاشگر یه روز یه مرد فوق العاده خوب از همه نظر، من اصلا نمیتونم عصبی بودن و پرخاشگری رو تحمل کنم وقتی یه حرف بد بزنه که من ناراحت بشم هیچی نمیگم میرم توی اتاق یه گوشه می‌شینم گریه میکنم و این رفتارم اونو بدتر میکنه میگه هیچوقت نباید ناراحت باشی ولی آخه مگه میشه، اینکه همسرم تو خانواده ای بزرگ شده که همش دعوا و بدهنی بوده دقیقا برعکس من، الانم همینن البته الان همسرم واقعا با خانوادش فرق می‌کنه و زیاد باهاشون رفت و آمد ندارن ولی انگار اتفاقات گذشته بین پدر مادرش تو ذهنش مونده، با تمام دعواها و اتفاقات بدی که گذراندیم واقعا همو دوست داریم ولی رفتارهاش اذیتم میکنه واقعا خودمم گیج شدم، ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
 دوست عزیز با توجه به شناخت از همسرتان و خانواده ایشان و الگوهایی که خانواده ایشان استفاده می کنند برای صحبت کردن مثل پرخاشگری، عصبی بودن این رفتار در همسر شما نهادینه شده . شما می توانید الگوهای رفتاری همسرتان را تغییر بدهید از او بخواهید در زمان عصبانیت یک لیوان آب بنوشد و بعد ادامه ی صحبتش را بگویید برای کمک به همسرتان در این زمینه کتاب آموزش مهارت های زندگی نوشته دکتر جزایری و کتابهای مدیریت خشم را پیشنهاد می کنم مطالعه کنید
مشاور حضوری کمک بسیاری به شما می کند.

موفق و موید باشید

تجربه شما

ممنون از وقتی که گذاشتین 🌹🌹