درمان التهاب لگن

سلام خسته نباشید

من یک هفته ی پیش زیر دلم درد میکرد و میزد به بغل شکمم از دو طرف پاهام حالت بی حسی و غش داشت

رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت احتمالا التهاب یا نمیدونم عفونت لگن دارم. الان دارم مترونیدازول و سفکسیم و داکسی سیکلین میخورم و چند تا آمپول ویتامین میخواستم بدونم مشکل من یا همین دارو ها حل میشه؟ برای معاینه ی بعدی که رفتم باید از دکترم بخوام واسم سونوگرافی بنویسه تا مطمئن بشم درمان شدم؟

21 سالمه .2 ساله متاهلم . تست پاپ اسمیرم دادم مشکلی نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام سونو هم زودتر بدهيد بهتر است. اگر عفونت لگن باشد با اين داروها احتمالا خوب می شود