رفت و آمد زیاد خانواده شوهر

سلام. خانواده همسر من خيلی پرجمعيت هستند خواهرش ٥ تا بچه داره و حدود ١٢ نفری ميشن اصلأ تو مسئله مهمان داری مراعات ميزبان رو ندارن و هر وقت ميان كم كم يک هفته ميمونند و من تا دو سه روز برخوردم باهاشون خوبه ولی بعد اون واقعأ حوصله ام سر ميره و راحت نيستم و لحظه شماری ميكنم واسه رفتنشون و از همه بدتر همسرم خيلی تحويلشون ميگيره و وقتی اونا هستن به قدری هول ميشه كه منو فراموش ميكنه! خيلی حرص ميخورم از اين بابت تو رو خدا كمكم كنين چی كار كنم اينا مراعات داشته باشن زود برن تنها مشكل زندگيم همينه توی آلمان زندگی ميكنم ولی نه تو ايران نه اينجا از شر خانواده شوهرم در امان نبودم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
درک می کنم که دوست دارید زندگی مستقلی داشته باشید
دوست عزیز بهترین راه حل این است که شما با همسرتان بدون هیچ گونه کنایه، شکایت و غر زدن صحبت کنید و نیازهایی که دارید را با ایشون در میان بگذارید مثلا بگویید دلم می خواد بیشتر تایم را با هم و دوتایی داشته باشیم اما با رفت و آمد زیاد مجبوریم تایم زیادی را صرف مهمان داری بکنیم و من با اینکه خانواده تو را خیلی دوست دارم اما فرصت های با هم بودنمان را از هم می گیرد.
و همسرتان را مجاب کنید تا با خانواده خودش صحبت کند .

موفق و موید باشید