با سلام. فكر ميكنم حدود سه ماه است كه بی اندازه بی حوصله و بداخلاق شده ام. اصلا حوصله پسر سه ساله ام را ندارم. همش دعوا ميكنم باهاش. سرش داد ميزنم. گاهی گريه ميكنم. من شاغلم شش صبح ميرم تا چهار بعدازظهر. خيلی كم خوابی دارم. اصلا تفريحی ندارم. دلم واسه پسرم ميسوزه . قبلا خيلی بهتر بودم. الان فقط بهش ميگم حرف نزن. اصلا باهاش بازی نميكنم. خيلی نگرانم. 32 ساله هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی
نگرانی شما قابل درک است و اینکه برای تغییر رفتار خود قدمی برداشتید نکته مثبتی است.
دوست عزیز در سه ماهه اخیر چه اتفاقی در زندگی شما رخ داده؟با همسرتان یا در محیط کار مشکلی دارید؟
تغییر خلق،بی حوصلگی،پرخاشگری،گریه های مکرر،نامنظم شدن خواب علائمی از یک آزردگی روحی را در شما آلارم میدهد.
برای کمک بهتر و دقیق شما نیاز به چند جلسه مشاوره دارید تا علت مسئله مشخص و سپس با کمک درمانگر به خود برای حل این مشکل کمک کنید .
برای کمک به وضعیت خود و پسرتان تا آسیب بیشتری از این موضوع ندیده اید رفتن نزد مشاور را به تعویق نیندازید.