کم بودن ادرار نوزاد پنج ماهه

سلام خسته نباشین دختر من پنج ماهش هست در روز که براش پوشک میکنم ادرار کم می‌کنه ولی شیر هم کم میخوره مشکلی نیست یا مشکلی هست باید چیکار کنم؟ اگه مشکلی هست کمک کنید در ضمن بچه اولم هست چیزی بلد نیستم باید چیکار کنم مرسی متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز میزان ادرار باتوجه به اینکه شیرخوار است با میزان مصرف شیر ارتباط دارد. شیردهی مرتب و کافی داشته باشید به خصوص باتوجه به گرمای هوا، خودتان نیز مایعات بیشتر بنوشید و شیر کافی به کودک بدهید. کم شیر خوردن نیز باید بررسی شود که به چه علت است. باید نمودار رشد کودک توسط پزشک بررسی شود.با توجه به کم شیر خوردن اگر وزن گیری مناسبی نداشته باشد و شیر خودتان کفایت نکند شیر کمکی شروع شود.