لاغر شدن مداوم

92 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

من یه دختر 17 ساله هستم و قدم 170 هست. من 55 کیلو بودم ولی الان هی لاغر میشم و الان 51 کیلو هستم چیکار کنم وزنم بره بالا ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام
اگر بدون علت دارید لاغر می شید یعنی غذاتون و فعالیت بدنی هیچ تغییری نکرده
حتما مراجعه کنید و بررسی بشید .
تا علتش مشخص بشه
وزنتون بسیار کمه
موفق باشید

تجربه شما

تازه رفتم پیش مشاوره تغذیه گفت وزنت نرماله نمیتونم بهت برنامه بدم اون موقع کار غیر قانونی میکنم 😐

@sramhn

دوست عزیز و گرامی وزن شما اونقدر کمه که فقط مشاور تغذیه شما رو ببینه متوجه می شه که بسیار بسیار لاغر هستید چطور ممکنه بگن نرمال هستید.

@نرگس جوزدانی

حضوری رفتم پیش مشاوره و اینارو گفت تازه گفت چون سنت کمه نسبت وزنت به سنت رو ما در نظر میگیریم نه قد به وزن

بد غذام و غذا انتخاب میکنم

ولی میخوام وزنم بره بالا چی کمکم میکنه

@sramhn

شما اگه منظورتون اینه که من روی اینترنت مکمل به شما معرفی کنم همچین کاری بدون مشاوره و بررسی آزمایشات شما انجام نمی دهم در واقع اینکار غیرقانونیه