دردوران بارداری،بعدازچندهفتگی مسافرت باماشین یا هواپیما ایرادی ندارد؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در هر زمانی احتمال خطر هست.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

باسلام من این هفته ایشالا آی یو آی دارم و برای تعطیلات نوروز مسافرت با هواپیما به خارح که حدود 4 ساع

پاسخ سلام اگر باردار شوید و مشلی نداشته باشید میتونید مسافرت بروید اما اگر تهدید به سقط باشید نمی تونید برید اصلا قابل پیش بینی نیست

سونوغربال دوم چندهفته باید رفت

پاسخ سلام سونوی غربالگری دوم از هفته ۱۸ تا ۲۲ بارداری انجام میشود بهتر است با پزشکتان مشورت کنید و در تاریخ فوق برای انجام آن مراجعه کنید. روز خوش