درمان شپش سر کودک

سلام. توی موهای دخترم شپش دیدم از داروخانه شامپو شو گرفتم موهای دخترم و خودمو شستم باهاش. موهای دخترمو کوتاه کردم و با دست هم رشک ها رو تا جایی که دیدم جدا کردم ولی موهای خودم بلنده دید هم ندارم. تمام ملافه ها و رو کش های بالشت هارو اسپری ضد شپش زدم و شستم و توی آفتاب پهن کردم فرش ها رو بخارشو کشیدم و از عطاری هم یه پودر بود گرفتم باز زدم سرکه هم بعد از اون پودر زدم. ولی الان باز موهای دخترمو دیدم توش رشک هست هنوز . خیلی ترسیدم از شپش وحشت دارم اصلا باورم نمیشه. چیکار کنم ریشه کن بشه 😭😭😭 لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام.با یکبار شامپو کردن مشکل حل نمیگردد.در کنار شامپو داروهای دیگری نیز هست که باید آنها را استفاده نموده و توصیه میکنیم که خوددرمانی نکرده و به یک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید.