جابه جایی پریود و اقدام به بارداری

با سلام و خسته نباشید.

من پنج ماه پیش ای پی شدم و با ختم بارداری و از دست دادن یک لوله همراه بود و پزشکم الان دو ماهه که مجوز اقدام مجدد داده. اون ماه که اقدام داشتم سر موعد پریود شدم ولی این ماه بایستی هشتم پریود میشدم که الان به جای دوره 27 روزه ام سر 24 روز پریود شدم و اول هم به صورت لکه بینی بود و خیلی هم پریودم شدید نیست مبخواستم ببینم اینکه زودتر پریود شدم نشونه آمادگیه رحم واسه بارداریه؟ تاثیرات دوفاستونه؟ و اینکه این ماه چجوری روز تخمک گذاریم رو پیدا کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تغییرات چند روز ارزش پیگیری ندارد مگر تکرار شود.اگر قصد بارداری دارید بعد از پاکی یکشب در میان اقدام کنید.میتوانید سونو شوید یا از کیت تخمک گذاری استفاده کنید.روز خوش