تربیت جنسی در پسر هشت ساله

سلام و سپاس از جواب قبلی شما

من همان مادری هستم که چند روز پیش از شما در مورد پسرم سوال کردم .شما راهنمایی فرمودین که حتما به اون بچه تذکر بدم تا حساب کار دست هر دو بیاد من سوالم اینه با این کار : من زیر قولم زدم و من هرگز تا به حال پیش پسرم بد قولی نکردم و ممکنه اعتمادش به من از بین بره  ثانیا  پسرم به من بی اعتماد نمی شه ؟ و ممکن نیست مسایل آینده شو از من پنهان کنه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.من دوبار تاکید کردم که به فرزندتون بگید که شجاع بوده و به شما گفته.بهرحال قول شما برای سرپوش گذاشتن به این مساله درست نبوده.فرزند شما دوتا چیز را باید در خلال این مساله یاد بگیره.1-کار خلاف بدون جواب نمیمونه و خورشید پشت ابر نمیمونه.کار خلاف حتما تبعات مخصوص خودش را داره و فردی که کار اشتباه کرده باید مجازات بشه2-باید یاد بگیره در مقابل ظلم بایستی ایستاد،حتی اگر باعث بشه من موقعیتهایی مثل دوستی را از دست بدم.شما باهاش صحبت کنید.سعی کنید قانعش کنید که این کار باعث میشه جلوی کارِ بدی بعدی گرفته بشه.باعث میشه اون پسر دیگه چنین کاری با کسی نکنه.باعث میشه تربیت اشتباهش اصلاح بشه و نهایتا کارِ درست را باید انجام داد و کارِ درست اینقدر ارزشمند هست که گاهی باید برای انجامش سختی کشید.سعی کنید قبل از اقدام هرکاری،اول با فرزندتون صمیمانه صحبت کنید و اون را با منطقتون قانع کنید.من مطمئنم اگر این واکنشِ شما منطقی،عاقلانه و مقتدرانه باشه،درسهای بزرگی را به فرزندتون خواهید داد.