سلام پسر من ۹ ساله است چطور باید آموزش بدم بهش که به اعضای خصوصی کسی دست نزنه همش دستشو میبره سمت بالاتنه من نمیدونم برخوردم چه طور باید باشه با بچه ها که بازی کنه تا غفلت کنم یه کار بدی کرده من چطور به راه بیارمش که بابا نکن دیگه چقدر بهش توضیح و تذکر بدم

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز توضیحات و آموزش هایتان را با نقاشی همراه کنید.
برایش توضیح دهید که اندامهای خصوصی کدامها هستند. و سپس یک نقاشی آدمک بکشید و این قسمتهای بدنش را پنهان کنید.
به او بگویید کسی حق لمس این قسمت ها را ندارد، و کسی نباید او را وادار به لمس این قسمتها کند و یا تصویری از آنها نشان دهد یا در مقابل کودک به اندامهای خصوصی خودش دست بزند. این ها را هم نقاشی بکشید و همگی را به دیوارهای اتاقش بچسبانید.
اگر باز هم مرتکب اشتباه شد از محرومیت استفاده کنید ، مثلا تا دو روز حق بازی با بچه ها را نداری.(همین) جر و بحث اضافه نکنید تا موضوع لوس نشود و این رفتار به وسیله ای برای جلب توجه و ارتباط برقرار کردن تبدیل نشود.
سربلند باشید مثل شمشاد