سلام من بارداری دومم هست. هفته 11 بارداری هستم. تو بارداری اولم حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم و تو هفته 27 به دلیل مسمومیت بارداری برام ختم بارداری دادن. الان هم حالت تهوع و استفراغ زیاد دارم و هیچی نمیتونم بخورم جز آب. خیلی میترسم مثل دفعه قبل شم. میشه راهنمایی کنید چه کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

جهت بررسی بیشتر حتما مراجعه کنید.توصیه ها و بررسی های پزشک را جدی بگیرید.مراقب رژیم غذایی باشید و فشارتان را دوره ای بررسی کنید.دارو درمانی و سرم تراپی پیشنهاد میشود.روز خوش