کنجکاوی جنسی در کودک ۵ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1190 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسرم و دوستش که دختره آلت تناسلیشون رو به هم نشون داده بودند و بعد بهمون قول دادن این کارو نکنن حالا هر وقت همو میبینن دوست دارن بازم برن پشت مشتا و آلت همو ببینن و اینکه دختر دوستم از اون موقع تا حالا مدام دستش به شلوارشه و آلت تناسلیشو لمس میکنه مدام درباره تفاوت دختر و پسر از مامانش سوال میپرسه و دقیقا مشکل از همونجا شروع شده که آلت تناسلی پسر منو دیده (و فقط هم دیدن بوده) حالا مامانش نگرانه میگه چرا مدام آلت خودشو لمس میکنه و از سوالاش خسته شده واقعا میخواستم ببینم چیز نگران کننده ایه و آیا واکنش خاصی لازمه هر دو هم حدودا ۵ ساله هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید .
اوج کنجکاوی جنسی کودکان در 5سالگی میباشد کودک میخواهد اندام خود را کشف کند وببیند چه فرقی با اندام دیگران دارد
اینکه دختر دوست شما بعد از دیدن آلت تناسلی پسرتان کنجکاوتر شده وسوالاتش بیشتر شده امری طبیعی میباشد چرا که متوجه تفاوتهایی در اندام جنسی خودش شده است
برای دختر بچه ها این تفاوت ها بیشتر باعث تعجب وگاهی نگرانی میشود چرا که فکر میکنند اندام جنسی شان نسبت به اندام جنسی پسر ناقص هست و چیزی کم دارد
سوالات در این مورد نباید شما را نگران وخسته وعصبی کند باید کاملا در این زمینه توضیحات واضح را به کودکتان بدهید از تفاوت های ظاهری دو جنس شروع کنید به عنوان مثال موهای دخترها وپسرها باهم فرق میکند دخترها دامن میپوشند لاک میزنند گل سر دارند و ....
همانطور که موهایشان و لباس و ... باهم فرق میکند اندام جنسی شان هم فرق میکند
برای دور کردن ذهن کودک خود را ازاین‌گونه سوالات، به‌هیچ‌وجه طوری پاسخ ندهید که یک تخیل یا یک ذهنیت اشتباه برای کودک به وجود بیاید. این‌گونه پاسخ دادن باعث می‌شود وقتی کودک بزرگ شود دچار مشکلات ارتباط جنسی با همسر خود شود یا احساس بیزاری از جنسیت خود داشته باشد. یا اینکه جواب اصلی را بعدها از دهان دوستان خود بشنود و این ذهنیت برایش به وجود بیاید که «نکنه مامان یا بابا جنسیت منو دوست‌ نداشتن که این‌طور بهم جواب دادن».
پاسخ درستی که می‌توانید در این مواقع بدهید این است: «بدن همه دختر و پسرها باهم فرق داره. مثلا ببین بابا سبیل داره ولی من ندارم. این تفاوت هم مثل همونه عزیزم».تفاوت اندام جنسی زن و مرد  مانند تفاوت‌های دیگر، عادی جلوه دهید.

تجربه شما

یک روانشناس گفت فقط در حد کنجکاویه و باید خیلی آروم و درست و صادقانه به بچه گفت تفاوت دختر و پسر رو.کاملا نرماله به شرط اینکه تبدیل به عادت نشه