سلام. من ۶ ماهه که زایمان کردم. دوران بارداری اضافه وزن نداشتم.اما بعد از بارداری خیلی چاق شدم دوماهه اول شیر خومو میدادم اما بعدش نه. اشتهام زیاد شده. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
باید یک برنامه دقیق دریافت نمایید تا هم کاهش وزن رخ دهد و هم از مکملهایی که می تواند حالت سیری کاذب در شما ایجاد نماید استفاده کنید. البته تجویز مکمل منوط به معاینات و آزمایشات تخصصی است .