سلام. من یک ماهه اقدام به بارداری کردم ولی باردار نشدم. این دوره دوباره میخوام اقدام کنم. ولی خیلی استرس میگیرم وقتی که نزدیکی دارم. دکتر روانپزشک بهم آلپرازولام داده، به نظرتون آلپرازولام میتونه رو تخمک گذاری و تشکیل نطفه اثر بدی داشته باشه؟ آیا میتونم حداقل تا زمانی که باردار نشدم از این قرص استفاده کنم فقط برای اینکه استرسم از بین بره؟ آخه خیلی استرس دارم.لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

در هر سيكل احتمال باردارى حدود ١٥درصد است. پس استرس نداشته باشيد

سعى كنيد بدون نياز به دارو استرس را از خود دور كنيد

در غير اين صورت با نظر پزشک روانپزشک تا بارداری می توانيد از اين قرص استفاده كنيد