تعیین جنسیت جنین

سلام من باردارم و برای سونو ان تی پیش یکی از بهترین دکترها رفتم و ایشون جنسیت بچه ام رو گفت پسر. من برای اطمینان از ایشون خواستم بیشتر بررسی کنن که بازم ایشون گفتن احتمال زیاد پسره و بعد در ۱۶ هفته برای اطمینان پیش دکتر دیگه ای رفتم برای سونو که ایشونم گفتن پسره بعدش من تو خیابون از حال رفتم و روی کمر افتادم زمین طوری که از همون موقع کمرم به شدت دردم میکنه و خیلی اذیتم تو سونوی انومالی که رفتم جنسیت بچه رو گفت دختر و تو ۲۴ هفته هم گفت احتمالا دختره و وقتی از ایشون دلیل تشخیص اشتباه رو پرسیدم گفتن بچه به حالت بریچ و توی لگنه برای همین تشخیص سخته بنظر شما ممکنه وقتی من خوردم زمین بچه اومده باشه پایین توی لگن برای همین تشخیص رو سخت کرده یا نه؟ جنسیتش دختره و به همین اطمینان کنم؟ جفتمم قدامی هست

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هر چه سن حاملگی بیشتر باشد تعیین جنسیت راحت تر صورت میگیرد.چاقی شکمی مادر،وضعیت قرار گیری جنین،عدم مهارت پزشک ....میتواند تشخیص را سخت تر کند.به سونوی آخر اعتماد کنید و بیشتر مراقب سلامتی خودتان باشید .شب خوش