درخواست نیاز جنسی به همسرم

با سلام

تازه عقد کردیم و همسرم برای تحصیل و کار شهر دیگه ای هستند و فعلا شرایط طوری نیست که بتونم همراهشون برم . واقعا به همسرم از لحاظ جنسی و عاطفی محتاجم. بنظرتون نیازم رو به ایشون با صراحت مطرح کنم یا صبر کنم و ایشونو تحت فشار نزارم ؟ چه راهی بهتر است و در صورتی که میتونم نیازم رو مطرح کنم چگونه مطرح کنم بهتره چی بگم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتوانید در تعطیلات و روزهای آخر هفته شرایط را فراهم کنید تا در کنار هم باشید.این نیازی طبیعی است و میتوانید خیلی راحت در این مورد با همسرتان صحبت کنید تا ایشان هم بیشتر بتوانند همراهیتان بکنند.شب خوش