چیکار کنم پسر یک سال و نیمه ام شیر شب رو نخوره؟ شیرم قطع شده ولی اون دست بردار نیست...

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در شب  باید شیوه خوابیدن تغییر دهید. اگر کنار کودک دراز می کشید و شیر می خورد می خوابد باید شیوه عوض شود.مثلا بنشینید شیر بخورد سپس کودک را برای خوابیدن به تخت خواب ببرید.به مرور این کار نیز کمتر و قطع شود. و اگر شیر ندارید و فقط از جنبه روانی پستان را می مکد باید سعی کنید هنگام خوابیدن، خودتان کنارش دراز نکشید. قبل از خواب نیز شام به مقدار کافی بخورد تا گرسنه نباشد.