مادرشوهر وسواس

با سلام. بنده مادر شوهر وسواسی دارم و در یک ساختمان زندگی میکنیم ایشون خیلی ادعای تمیزی دارن و از همه ایراد میگیرن مثلا امروز صبح زنگ زدن که ظرف شستن تو باعث گرفتگی سينک پایین شده در صورتی که من خیلی رعایت میکنم به نظرتون من چطوری با ایشون برخورد کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. توضیحاتت خیلی مختصر بود. متوجه نشدم که مادر شوهرت خیلی تمیز هستند یا وسواس دارند. وسواس ریشه در اضطراب داره و هرچه فرد از نظر روحی بیشتر در فشار و استرس باشه بروز بیرونی رفتارهای وسواس گونه و تکراری بیشتر هست. اگر ایشون واقعا دچار وسواس هستن ( چون از توضیح شما نتونستم چنین تشخیصی بدم)  باید درکشون کنید و تذکراتشون رو به خودتون نگیرید. بلکه اونها رو بروز ناآرامیهای درون ایشون بدونید. ایشون ادعای تمیزی ندارن بلکه به بیماری وسواس مبتلا هستن. خدا رو شکر که با ایشون هم خونه نیستید. چون زندگی با این افراد سخت هست. مواقعی که با ایشون در یک مکان قرار دارید سعی کنید آداب مورد نظرشون رو رعایت کنید تا عصبی تر نشن و از طریق یک آشنای مورد اعتماد ایشون، مراجعه به روانشناس برای درمان وسواس رو به ایشون پیشنهاد بدید.