سلام. روز بخیر. ۲۴سالمه سه ماه پیش رفتم برای چکاپ بارداری و همه چیز خوب بود و سه ماه فولیک اسید و زینک استفاده کردم. این ماه رفتم پیش دکترم برای اقدام به بارداری که بعد از سونو واژینال بهم گفت همه چیز خوبه و بهم قرص لتروزول داد که از روز هفت سیکلم به مدت پنج شب و شبی دو عدد مصرف کردم، اما از روز سوم دچار لکه بینی شدم که روز چهاره سیکلم دوباره رفتم دکتر و بعد معاینه بهم گفت رحمت نازکه واسه همین لکه بینی داری که بهم قرص مدروکسی پروژسترون داده که هر هشت ساعت میخورم و استرادیول که گفته بعد پریودیم شبی دو عدد بخورم. خواستم بدونم بخاطر قرص لتروزول رحمم نازک شده؟ آخه من تا به حال همچین مشکلی نداشتم و پریودیمم تقریبا منظمه. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله ممکن است از عوارض داروها باشد با توجه به شرح حال شما واینکه در سونوگرافی طبق گفته پزشک خود  مشکلی نداشته اید  بهتر است به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنید اگر بعد از ۴ ماه باردار نشدید آن وقت از داروهای کمک باروری استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

کسی میدونه چقدر باید منتظر باشم؟