احتمال تشنج با ترس شدید و ناگهانی کودک

پسرم سه سال و نیمشه ، تقریبا یک ماهه ترس شدید و ناگهانی به مدت چند ثانیه داره که ضربان قلبش خیلی بالا میره رنگ صورتش کبود میشه بعد از اون ترس بیحال و خواب آلود میشه تو خواب هم این مسئله اتفاق میفته دکتر اطفال تشخیص پانیک اتک دادن اما مغز و اعصاب میگه یه تشنج خفیف هست ام آر آی مشکلی نداشت و از نظر رشد تکاملی هم مشکل نداره، وقتی یکسال و هشت ماه بود داداشش بدنیا اومد و خیلی فشار عصبی روش بود ما هم برخورد های بدی باهاش داشتیم زیاد ترسوندیمش کتکش زدیم قبلا در یک مجتمع بودیم همبازی داشت چند ماهه خونه جدید خریدیم اینجا کسی نیست باهاش بازی کنه، یه دکتر دیگه گفتن ببریم تهران نوار مغز دقیق بگیرین یا یه نوع تشنجه یا اختلال روانی. موندیم مریضی بچه ما چیست

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام احتمال تشنج هست و لازمه نزد فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نوار مغز بگیره