درخواست همسر برای رابطه مقعدی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 6042 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من تقریبا ۱ساله که نامزد کردم

و تقریبا از همون ابتدای عقد که چند وقت پیش همسرم بودم، همیشه میگفت که رابطه مقعدی انجام نمی دهیم چون هم تو اذیت میشی و هم برای سلامتیت خوب نیست و میگفت فقط یکبار بهش اجازه بدم بعد از عروسی که تجربه کنه.

من هم خیلی خوشحال بودم که همسرم اینقدر فهمیده است و گفتم با اون یکبار موافقت میکنم

اما الان چند روزه که همش میگه تو نباید نعمت هات رو از من محروم کنی و میگه هم جلو هم عقب به یک اندازه براش مهمه

البته هنوز هم در دوران عقد نمیخواد اما میگه بعد از عروسی رابطه مقعدی حتما باید در برنامه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
رابطه معقدی یکی از رابطه های هست که در میان زوجین وجود دارد
درصورتی که موارد زیر را رعایت کنید آسیبی نخواهد داشت
1- اندام های جنسی شما و ایشان برای رابطه مقعدی با هم هماهنگی و هم سایزی داشته باشد. در صورت عدم هماهنگی امکان آسیب می تواند در دراز مدت ایجاد شود
2- تعداد دفعات این رابطه هر چه کمتر باشد امکان آسیب پائین خواهد آمد. مثلا دو یا سه چهار ماهی یکبار
3- زمان دخول مقعدی کوتاه باشد. دخول های مقعدی که مثلا بیست دقیقه یا بیشتر به صورت مداوم تکرار شوند امکان آسیب را بالا می برند
4- به لحاظ جسمانی و روانی باید آماده و پذیرای این نوع رابطه باشید و تحریک شده باشید
5- پوزیشنهای مناسب این رابطه را بگیرید. مثلا پوزیشن هایی که زاویه شکم و پاهای شما یک زاویه 90 درجه را تشکیل بدهند.
6- در هر حال بدانید که سلامت جنسی و رفاه جنسی این هست که شما هم از انجام این رابطه رضایت داشته باشید. اگر رضایتی برای انجام این کار ندارید هیچ کس شما را مجبور به پذیرش آن نمی کند. با ایشان صحبت کنید که برای شما امکان پذیرش آن وجود ندارد و با راههای زیاد دیگری می توانید کیفیت رابطه جنسی اتان را افزایش دهید

تجربه شما

سلام

خب این که نگرانی نداره حالا بگذار تجربه کنه شاید خودش براش لذت بخش نبود شاید خودت هم این رابطه را دوست داشتید. مهم تفاهم است که می تونه این مشکلات را حل کنه. بهتره خودتون با گفتمان در این مورد به توافق برسید.